Menu
BEDRIJVEN OP IJSSELVELD: Ga naar bedrijven

Bedrijf Uitgelicht

Dienstverlening om de hoek: waarom van vér halen wat je om de hoek kunt vinden. Het is ook wat waard als je elkaar kent.

eric van beers

MODERNE OPLEIDER OP IJSSELVELD

ITO-opleidingen verzorgt opleidingen op het terrein van veiligheid, logistiek, transport en millieu in veel verschillende branches. Dat gebeurt op locatie bij bedrijven, maar ook op de locatie van ITO-opleidingen zelf. Eric van Beers, eigenaar van ITO-opleidingen hecht aan een concurrerende dienstverlening, maar ook aan locale binding. Sommige opleidingen kunnen ook via E-learning worden gevolgd en er kan ook alleen maar examen worden gedaan als de kandidaat zich zelf heeft voorbereid. 

In 2012 is het bedrijf benoemd tot VCA-opleider van de provincie Utrecht De jury zie over ITO: Ito opleidingen is VCA Opleider van de provincie Utrecht 2012 geworden op basis van de hoge waardering door hun opdrachtgevers uit verschillende branches. Wat de jury vooral aansprak was de manier van selecteren van nieuwe en bestaande docenten in relatie tot de bedrijfsactiviteiten van de opdrachtgevers. Opdrachtgevers waarderen Ito als een open organisatie waarmee je goed afspraken kunt maken die ook altijd worden nagekomen. Zij brengen de gehele examenstof leuk en leerzaam. Ze richten zich hierbij op het bewust omgaan met veiligheid.

Eric hecht aan een goede uitstraling van het bedrijjventerrein en dat gaat over meer dan alleen nette straten en gebouwen. In een plaats van de omvang van Montfoort is ook een gevoel voor gemeenschap belangrijk. Hij juicht het toe dat de BIJ meer gaat investeren in onderlinge bekendheid van de bedrijven en daarmee mogelijk in meer onderlinge dienstverlening. Want waarom zou je producten en diensten van vér halen als die ook om de hoek verkrijgbaar zijn. Natuurlijk moet het dan wel een concurrerend aanbod zijn. In deze tijden zijn de kosten ook belangrijk. Maar het gaat ook om kwaliteit. En een goede bereikbaarheid. En dan is een dienstverlener die onder handbereik is soms gemakkelijker aanspreekbaar. Persoonlijke contacten zijn ook in deze tijden van verdergaande virtualisering van de maatschappij belangrijk.

 

DAAD BIJ HET WOORD

Iedere ondernemer heeft de maken met bedrijfshulpverlening. Ook éénmansbedrijven moeten tegenwoordig voldoen aan voorschriften op dat terrein ten aanzien van bezoekers en klanten. Om uitdrukking te geven aan zijn betrokkenheid bij het bedrijventerrein biedt Eric daarom de ondernemers die lid zijn van de BIJ een korting voor nascholing op het terrein van BHV van 25 %. Waarom aan alleen de leden van de BIJ?

Voor wat, hoort wat, vindt Eric. Hij vindt, dat eigenlijk alle ondernemers lid zouden moeten zijn van de BIJ. Want het aanzien van ons park in allerlei opzichten is een verantwoordelijkheid van alle ondernemers. Daar moeten ook concrete voordelen aan verbonden zijn. Als u lid bent van de BIJ, meld dat dan even als u een cursus gaat boeken bij ITO voor nascholing van uw medewerkers of uzelf, dan krijgt u die korting er gewoon bij.

Voor het cursusaanbod van ITO  klik hier

 

 

 

 

 

Recente berichten

Gelukkig, duurzaam, innovatief en winstgevend 2017

Na een druk en goed 2016 wensen wij u een in alle opzichten goed en gelukkig 2017 toe Lees meer...

Voorzitter BIJ gedecoreerd

Koninklijke onderscheiding voor Kees Birkhoff Lees meer...

Montfoort Werkt!

Op 21 maart krijgt u de gelegenheid een kijkje te nemen bij Montfoortse bedrijven Lees meer...

 

Recente berichten

Gelukkig, duurzaam, innovatief en winstgevend 2017

Na een druk en goed 2016 wensen wij u een in alle opzichten goed en gelukkig 2017 toe Lees meer...

Voorzitter BIJ gedecoreerd

Koninklijke onderscheiding voor Kees Birkhoff Lees meer...

Montfoort Werkt!

Op 21 maart krijgt u de gelegenheid een kijkje te nemen bij Montfoortse bedrijven Lees meer...