Menu
BEDRIJVEN OP IJSSELVELD: Ga naar bedrijven

Keep it Clean day op bedrijvenpark IJsselveld

Op zaterdag 21 september vindt een grote opruimactie plaats op bedrijventerrein IJsselveld. Doe mee

Op zaterdag 21 september is het weer Keep it Clean day. In heel Europa wordt op die dag zwerfvuil opgeruimd door vrijwilligers. Om te benadrukken hoe belangrijk een schone leefomgeving is. En natuurlijk om daar ook een bijdrage aan te leveren.

De kinderen van scouting Montfoort, hun ouders en ieder ander die het ook belangrijk vindt dat zwerfvuil niet wordt weggegood in de openbare ruimte worden van harte uitgenodigd om mee te doen. Scouting heeft er een bijzonder belang bij.

Want er is ook een sponsoractie aan verbonden. Bedrijven en individuen kunnen de kinderen van Scouting Montfoort sponsoren voor 5 of 10 euro per opgehaalde zak zwerfvuil. En we hopen natuurlijk dat veel mensen mee doen. De opbrengst gaat naar de nieuwe huisvesting van Scouting Montfoort.

Op zaterdag 21 september verzamelen we bij Elmar aan de Waardsedijk Oost. Daar krijgen de prikkers instructie voordat ze op pad gaan. Zo rond 60 prikkers worden verwacht (20 teams van 3 kinderen en begeleiders). Die gaan dan elk een eigen stukje vrijmaken van rommel.  Na een uurtje verzamelen we weer bij Elmar, om de zakken te tellen en een krentenbol en een sapje te nuttigen. Dat hebben de harde werkers wel verdiend.

Na het weekend is op deze site natuurlijk een fotoabum te bewonderen van de actie

Doe mee en meld u bij de zwerfvuilambassadrice van Montfoort als sponsor of als prikker. Dan kan hier

Bijlagen

| archief bekijken

Recente berichten

Gelukkig, duurzaam, innovatief en winstgevend 2017

Na een druk en goed 2016 wensen wij u een in alle opzichten goed en gelukkig 2017 toe Lees meer...

Voorzitter BIJ gedecoreerd

Koninklijke onderscheiding voor Kees Birkhoff Lees meer...

Montfoort Werkt!

Op 21 maart krijgt u de gelegenheid een kijkje te nemen bij Montfoortse bedrijven Lees meer...

 

Recente berichten

Gelukkig, duurzaam, innovatief en winstgevend 2017

Na een druk en goed 2016 wensen wij u een in alle opzichten goed en gelukkig 2017 toe Lees meer...

Voorzitter BIJ gedecoreerd

Koninklijke onderscheiding voor Kees Birkhoff Lees meer...

Montfoort Werkt!

Op 21 maart krijgt u de gelegenheid een kijkje te nemen bij Montfoortse bedrijven Lees meer...