Menu
BEDRIJVEN OP IJSSELVELD: Ga naar bedrijven

Montfoort Werkt!

Op 21 maart krijgt u de gelegenheid een kijkje te nemen bij Montfoortse bedrijven

Op zaterdag 21 maart organiseert de coöperatie bedrijvenpark IJsselveld een open dag bij veel bedrijven op het terrein. Tussen 10.00 en 14.00 uur zijn alle inwoners van Montfoort en Linschoten van harte uitgenodigd een kijkje te nemen bij één van de deelnemende bedrijven. En dat zijn er veel. Wat je allemaal met roestvrij en roestvast staal kunt doen kunt u bewonderen bij Veenbrink RVS, RVS Montfoort, G.Klein metaal, Elmar en Kiremko. Wat er komt kijken bij alles wat met hele grote en gewone auto's te maken heeft bewondert u o.a. bij Carlos Bakker Carosseriebouw, Plus Autoschade, Hoogendoorn autoschadeherstelbedrijf en Vakgarage Montfoort. Elektro- en installatietechniek opent zijn deuren bij Van den Pol, BLR-Bimon en Engeltherm. Hoe keukens en interieurs van apotheken worden gemaakt ziet u bij Engelen Interieurbouw. Waar de apparatuur en inrichting bij KNO-artsen vandaan komt laat Meditop u zien. Bouwbedrijf Ad Spruit heet u van harte welkom. En misschien komen er nog wel meer bij. We houden u op de hoogte.

Onder het motto: Montfoort werkt! En dat laten wij u graag zien

| archief bekijken

Recente berichten

Gelukkig, duurzaam, innovatief en winstgevend 2017

Na een druk en goed 2016 wensen wij u een in alle opzichten goed en gelukkig 2017 toe Lees meer...

Voorzitter BIJ gedecoreerd

Koninklijke onderscheiding voor Kees Birkhoff Lees meer...

Montfoort Werkt!

Op 21 maart krijgt u de gelegenheid een kijkje te nemen bij Montfoortse bedrijven Lees meer...

 

Recente berichten

Gelukkig, duurzaam, innovatief en winstgevend 2017

Na een druk en goed 2016 wensen wij u een in alle opzichten goed en gelukkig 2017 toe Lees meer...

Voorzitter BIJ gedecoreerd

Koninklijke onderscheiding voor Kees Birkhoff Lees meer...

Montfoort Werkt!

Op 21 maart krijgt u de gelegenheid een kijkje te nemen bij Montfoortse bedrijven Lees meer...