Menu
BEDRIJVEN OP IJSSELVELD: Ga naar bedrijven

Voorzitter BIJ gedecoreerd

Koninklijke onderscheiding voor Kees Birkhoff

Op de dag voor Koningsdag daalt altijd een milde regen over ons kikkerlandje (met recht vandaag) neer in de vorm van Koninklijke onderscheidingen. En vandaag kwam er ook eentje neer op de revers van onze voorzitter. Burgemeester Hartskamp speldde de onderscheiding tijdens een bijeenkomst in het st.Jozef in Montfoort eigenhandig op.

Kees is sinds 2013 voorzitter van de BIj en heeft zich in die functie verdienstelijk gemaakt voor o.a. ons project IJsselzon (meer nieuws binnenkort) en de oprichting van het ondernemersfonds. Maar hij werd vooral ook onderscheiden voor zijn verdiensten in de gereformeerde en PKN-gemeente Montfoort (ouderling, jeugdouderling, lid van het college van kerkrentmeesters), de stichting Molen De Valk (penningmeester), het zwembad (hoe maken we dit meer duurzaam in de zin van energiebesparing), de watersportvereniging (voorzitter), zijn activiteiten voor Woerdens Techniek Talent en in het verleden de waterpolo-vereniging. Wij feliciteren hem hartelijk met dit zeer verdiende Koninklijk bewijs van waardering

| archief bekijken

Recente berichten

Gelukkig, duurzaam, innovatief en winstgevend 2017

Na een druk en goed 2016 wensen wij u een in alle opzichten goed en gelukkig 2017 toe Lees meer...

Voorzitter BIJ gedecoreerd

Koninklijke onderscheiding voor Kees Birkhoff Lees meer...

Montfoort Werkt!

Op 21 maart krijgt u de gelegenheid een kijkje te nemen bij Montfoortse bedrijven Lees meer...

 

Recente berichten

Gelukkig, duurzaam, innovatief en winstgevend 2017

Na een druk en goed 2016 wensen wij u een in alle opzichten goed en gelukkig 2017 toe Lees meer...

Voorzitter BIJ gedecoreerd

Koninklijke onderscheiding voor Kees Birkhoff Lees meer...

Montfoort Werkt!

Op 21 maart krijgt u de gelegenheid een kijkje te nemen bij Montfoortse bedrijven Lees meer...